Ukusne pastile od đumbira za one koji pate od mučnine i neugode u želucu

ZAGREB, 29. lipnja 2023. (Hina) - Antimetil Gom su nove pastile na bazi đumbira koje nude prirodno rješenje protiv mučnine, a usto su bez šećera i jako finog okusa limuna i mente. 

Antimetil Gom pastile su dodatak prehrani koji sadrži 25 mg standardiziranog suhog ekstrakta podanka đumbira koji brzo i učinkovito pomaže u smanjenju mučnine i povraćanja prilikom putovanja i jutarnjih mučnina kod trudnica.

Rješenje iz prirode protiv mučnine

Zahvaljujući svojoj prirodnoj formuli na bazi đumbira, pastile Antimetil Gom donose rješenje za lakoću želuca osobama koje pate od mučnine, a pritom ne izazivaju pospanost ni poremećaj motorike.

Posebno su praktične za vrijeme putovanja jer se lagano otapaju u ustima pa za njihovo uzimanje nije potrebna tekućina.

Pastile su praktične i kod trudničkih mučnina, a primjerene su i kada želudac burno reagira na neuobičajen način prehrane, kao primjerice na odmoru, tijekom užurbanog putovanja, ili pretjeranog stresa.

Za djecu, trudnice i odrasle

Pastile mogu uzimati djeca od četiri ili više godina i to jednu pastilu najviše tri puta dnevno.

Djeca od 12 i više godina te odrasli smiju uzimati po dvije pastile najviše tri puta na dan, a trudnice smiju uzimati po jednu pastilu dvaput dnevno, ujutro i sredinom dana.

Pastilu je u slučaju putovanja potrebno uzeti pola sata prije polaska.

Na tržištu su unazad par godina prisutne i tablete Antimetil na bazi đumbira koje su jednako učinkovite kao i Antimetil Gom pastile te su idealne za one kojima je lakše popiti tabletu bez okusa i mirisa.

Antimetil tablete i Antimetil Gom pastile s ekstraktom đumbira su dodaci prehrani.

Dodatak prehrani nije nadomjestak, ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.