Craft, Rock i Street Food spektakl Brundanje: Više od deset vrsta craft piva

ZAGREB, 7. lipnja 2023. (Hina) - Pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo uz svirku četiri iznimne grupe u subotu, 17. lipnja 2023. u dvorištu Pivovare Medvedgrad, Huzjanova ulica 36 u Zagrebu. Očekujemo vas na Brundanju - Craft, Rock & Street Food festivalu.

Na jedinstvenom glazbenom doživljaju uz šest sati čistog rocka (četiri kompletna koncerta u jednoj večeri), hitove legendarnih grupa Letu Štuke, Kojoti, Jonathan i BluVinil, osvježite se uz više od deset vrsta Medvedgrad piva, dvije pivske premijere i vrhunski street food by Picnic, Munchy i The M Brothers.

Koncerti kreću od 19.30, a već od 17 sati možete svratiti u Pivovaru Medvedgrad i uvjeriti se zašto je ova najstarija hrvatska craft pivovara, ujedno i sinonim za vrhunsku kvalitetu.

Upoznajte pivske okuse na izvoru, razgledajte pivovaru i utažite žeđ s više od deset vrsta craft piva, od kojih su neka od najpoznatijih Zlatni medvjed, Grička vještica i Baltazar.

Na Festival možete doći organiziranim besplatnim prijevozom autobusima, koji će kretati s Trga dr. Franje Tuđmana: od 16 do 20 h, svakih sat vremena, a od 20 do 02 h svakih 40 min. Dolazite li u vlastitom aranžmanu osiguran vam je besplatan parking. 

Ovo jedinstveno putovanje kroz zvuk i emocije otvaraju mlade zvijezde – grupa BluVinil.

Držimo fige da bude 'Sunčan dan' dok vas Letu Štuke obasipaju zaraznim ritmovima. Zaplovite i na glazbenim valovima uz Kojote, uz njihove nezaboravne pjesme, a grupa Jonathan obećaje odličnu svirku, kako biste zaboravili sve probleme i prepustili se glazbenoj čaroliji. 

Premijerno upoznajte dva nova piva iz Fantom serije: Fantom 34 – Mountain IPA pivski je stil koji spaja najbolje osobine West Coast IPA-e i New England IPA-e.

Posljednji Fantom 30 bio je Mountain IPA i iz povjerljivih izvora doznajemo da je nestao brzinom munje.

Fantom 35 – New England Pale Ale savršen je za ljubitelje hmelja i hmeljnih aroma, ali s manje gorčine.

Cijena svih piva od 0,5 l prava je festivalska, samo tri eura. Plaćanje je isključivo bezgotovinsko (cashless), uz jedan dodatak – svi koji plaćaju Keks Payom imaju 15 posto popusta na svo pivo (u tom slučaju pivo košta 2,55 eura)!

Označite 17. lipnja u svojim kalendarima, okupite prijatelje i pripremite se za večer ispunjenu vrhunskom glazbom i nevjerojatnom atmosferom.

Ulaznice po cijeni od 15 eura potražite na entrio.hr, a sve novosti pratite na:

https://pivovara-medvedgrad.hr/, https://www.facebook.com/pivovaramedvedgrad https://www.instagram.com/pivovaramedvedgrad/.