Hina zdravlje je portal Hrvatske izvještajne novinske agencije namijenjen svima koji žele biti informirani o najnovijim znanstvenim, medicinskim i farmakološkim istraživanjima i dosezima, aktualnoj zdravstvenoj politici, prednostima i problemima zdravstvenog sustava Hrvatske i u svijetu.

Hina zdravlje se bavi i svim aspektima zdravog života, promovira dobre navike, informira o fizičkom, mentalnom i emocionalnom zdravlju, kretanju, tjelovježbi, njezi i samopomoći.

Zdravlje je jedini stvarni imperativ sreće. Ne kaže se slučajno da zdrav čovjek ima mnogo želja, a bolestan samo jednu – da bude zdrav.

Ovaj portal može biti izvrstan partner onima koji žele naučiti kako živjeti ne samo zdravije i dulje, nego sadržajnije, mirnije, opuštenije i sretnije.

Portal objavljuje tekstove Hine i njezinih novinara i suradnika, ali i brojne tekstove inozemnih novinskih agencija koje odlikuju najviši novinarski standardi.

Ako želite svježe i provjerene sadržaje, ako brinete o zdravlju ili o njemu želite početi brinuti  –  na pravom ste mjestu.