Daruvarske toplice osvajaju češko tržište

DARUVAR, 20. lipnja 2022. (Hina) - Daruvarske toplice proširile su ponudu i prisutnost na stranom, prvenstveno češkom tržištu, u suradnji s touroperaterom Travel Family koji organizira inozemne ture po toplicama i wellness centrima diljem Europe. 

Ugovor su u Daruvarskim toplicama u ponedjeljak potpisali ravnatelj Daruvarskih Toplica Ratko Vuković i direktorica Travel Family-a Blanka Hruba.

Travel Family okuplja četiri turističke agencije: Vítkovice Tours, Viamare, VTT i Kovotour plus koje su 2019. godine u Hrvatskoj realizirale više od 400 tisuća noćenja, a organiziraju inozemne ture do toplica i wellness centara diljem Europe, te pokrivaju više od 30 destinacija diljem svijeta.

Predstavnici turoperatora Travel Family od subote boravi u Daruvarskim toplica u inspekcijskom obilasku destinacije. Osim sa smještajem, wellnessom i ostalim uslugama Daruvarskih toplica, te češkim specijalitetima, upoznala se i s drugom turističkom ponudom, od vinskih podruma uz kušanje vina i autohtonih sireva, do tradicije proizvodnje Staročeškog piva.

U sklopu turističkog obilaska grada, posjetili su i Saveza Čeha u RH, te se upoznali sa povijesti dolaska Čeha na ova područja, te manifestacijama koje se provode, a prirodne ljepote destinacije imali su priliku vidjeti i na dva kotača, obilazeći jednu od biciklističkih staza uz pratnju znalaca.